Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Tema: Vandsport

Læs om vores indsatser inden for vandsport i Lillebælt.

Kajak- og spotguide

Med bæltet der samler de tre kommuner, er der rig mulighed for kajakturer i Lillebælt. Derfor, er vi ved at udvikle en kajakguide der skal vise turisten eller borgeren, nogle af de bedste ruter i området. Guiden vil blandt andet give tips til anløbspladser, information om kajaksejlads i Lillebælt samt rutebeskrivelser. Guiden er stadig under udvikling.Lillebælt er også et godt område til windsurfing og SUP (Stand Up Paddle). Dét vil vi sætte mere fokus på ved at få udarbejdet en spotguide, der netop skal hjælpe turisten eller borgeren med at finde det perfekte spot til windsurfing eller SUP. Guiden er stadig under udvikling.

  • Text Hover
  • Text Hover

Surfing i Lillebælt

Kysterne ved Fredericia, Kolding og Middelfart er særdeles velegnede til vandsport. Korte afstande til forskellige læområder gør det nemt at finde et godt sted at surfe.Vindretning, bølgeretning, bølgestørrelse og bundforhold er vigtige for sikkerheden såvel som den gode surfoplevelse.Læs om de forskellige surfspots og om de forskellige forhold der gør sig gældende på de enkelte spots.

  • Text Hover
  • Text Hover

Dunkerbeck Pro/Am Longdistance

I 2016 og 2017 har vi i Destination Lillebælt støttet op om surfeventet Dunkerbeck Longdistance Pro/Am. I 2017 blev Pro/Am konkurrence indledt at racet The Stretch, som blev et af Danmarks længste surfraces. Racet løb fra Flensburg til Hejlsminde - 110 km lang.