Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Projektpartnere

Samlende, værdiskabende, konkret

Vi vil skabe værdi for vores projektpartnere. Gennem private og offentlige samarbejder hjælper vi turismevirksomheder til at udvikle nye og forbedrede turismetilbud til turister og borgere.Vi deltager i nationale og internationale netværk for at udvide og indhente viden, skabe værdifulde kontakter samt trække nye midler til udviklingen af vores destination.

Er du interesseret i at læse mere om vores projekter? 
Læs mere her:
  • Text Hover

Lad os sammen udvikle turisterhvervet


Samarbejde er helt centralt i vores arbejde med turismen. Derfor er det vigtigt for os, at vi skaber værdi for dig og din forretning, så vi sammen kan udvikle destinationen.

For at skabe en rød tråd gennem hele området arbejder vi målrettet med forretnings- og kompetenceudvikling. Dette gør vi konkret igennem kurser til dig og dine kolleger.

Vi har stort fokus på den digitale udvikling i vores kurser og har bl.a. undervist i Google AdWords, TripAdvisor, Facebook og LinkedIn i samarbejde med konsulentvirksomheder.


Næste kursus

Kursus i Facebook og LinkedIn på udvidet niveau.


Det er nu lukket for tilmeldinger.

2018

Tal og tendenser

Udover forretnings- og kompetenceudvikling, samarbejde og netværk, tilbyder vi også ny viden til vores samarbejdspartnere.

Inden for vores aktive ferietemaer indsamler eller udarbejder vi analyser og undersøgelser, som skal give vores samarbejdspartnere den nyeste viden. Herved sikrer vi et endnu større indblik i områdets målgrupper og markeder til brug i udviklingen af turismen.
  • Text Hover
  • Text Hover

Kontakt os

Lad os sammen udvikle destinationen