Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Projekter

Projekter der skaber udvikling

Her kan du læse om de projekter og samarbejder vi er en del af. Samarbejde er et nøgleord for Destination Lillebælt. Derfor indgår vi også i projekter, hvor vi kan samarbejde om at skabe en endnu bedre destination.

I hvert projekt gør vi forskellige indsatser for at styrke 
destinationen indenfor aktiv kystturisme. Læs mere her:
PROJEKT

ØSTERSØRUTEN

Danmarks Smukkeste Cykelrute. Østersøruten er med sine 820 km Danmarks længste afmærkede cykelrute. Den forbinder det danske Ørige fra Jylland i vest til Sjælland i øst på sin vej gennem 17 kommuner. Det er arbejdsgruppens ambition at udvikle Østersøruten til en rute i international topklasse.

PROJEKT

REACT

Nordens bedste resort for moderne aktiv kystferie. En ambitiøs vision lægger til grund for det internationale projekt REACT (best Resort in Northern Europe for modern Active Tourism). Projektet, der havde sin start d. 1. november 2015, er grundlaget for et unikt og innovativt samarbejde på tværs af den dansk/tyske grænse.

PROJEKT

UNDINE

Underwater Discovery and Nature Experience. Interreg-projektet UNDINE er stablet på benene for at skabe mere opmærksomhed om verdenen under vandoverfladen i den vestlige del af Østersøen. Arbejdet i projektet vil tage udgangspunkt i naturformidling og miljøuddannelse.