Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Lær os at kende

 

Vores historie

Destination Lillebælt havde sin start i 2013 skabt af et samarbejde mellem kommunerne Fredericia, Middelfart og Kolding. Fra start var der et særligt fokus på aktiv kyst- og naturbaseret turisme. Sidenhen er dette fokus blevet mere specialiseret over i erhvervet og understøttelse heraf.

Vi er en organisation, der samarbejder på nationalt og tværnationalt plan for at opkvalificere og styrke turismeerhvervet. Alt sammen for at opnå vores vision:
Gøre Lillebælt til Danmarks mest fortrukne destination inden for aktiv ferie.

Vidensdeling

Vi vil styrke vores virksomheder ved at dele viden og information. Dette skal uddybe kendskabet til diverse segmenter og derved udvikle destinationen.

Forretningsudvikling

Vi vil styrke vores virksomheder ved forretnings- og kompetenceudvikling. Dette skal udbygge den interne struktur og forstærke konkurrencen.

Netværk

Vi vil styrke vores virksomheder ved at skabe stærke netværk. Dette åbner op for både nationalt og tværnationalt samarbejde og understøtter udviklingen.

Hvorfor vælge os?

 

  • Forretningsudvikling

  • Kompetenceudvikling

  • Samarbejde og netværk

  • Vidensdeling

Mission og Vision

Vores mission er at skabe værdi for vores stakeholders. Det skal kunne betale sig for vores samarbejdspartnere at indgå i vores projekter. Ved at skabe værdi for vores stakeholders styrker vi destinationen, derfor er vores vision også at gøre Lillebælt til den mest foretrukne destination i Danmark for aktiv ferie.

Destination Lillebælts Blogunivers

På vores blog kan du læse om alle de nye tiltag hos Destination Lillebælt.

Læs mere her: