Digital, Samarbejde

Lystsejlerne nyder at sejle i Lillebæltområdet

Lillebælt har mange kultur- og naturoplevelser, og så ligger det strategisk godt i forhold til lystsejlere. Og lystsejlerne vil gerne have mere information om områdets aktiviteter og tilbud. 

En ny forbrugerundersøgelse af lystsejlere udarbejdet i samarbejde med Seismonaut viser, at området er attraktiv for lystsejlere, som sejler kortere ture eller nyder godt af destinationens kulturelle tilbud.

Lystsejlerne vil gerne have mere information om områdets tilbud.

Derfor sætter vi nu kræfter ind på at få skabt mere information til sejlerne.

Sammen med de lokale turistorganisationer samt de havneansvarlige fra Fredericia, Kolding og Middelfart har vi oprettet en fælles destinationsportal på havneguide.dk, nemlig: https://havneguide.dk/da/lillebaelt

Fra denne platform, får vores lystsejlerturister direkte adgang til: kulturoplevelser, naturoplevelser, madoplevelser, vandoplevelser og shopping.

Samtidig, er vi også i gang med at udvikle en havnefolder i samarbejde med FLID, som kommer med søkortsfortællinger og information om Lillebælt som sejlerfarvand.

Undersøgelsen fra Seismonaut fremhævede vigtigheden af at give sejlerne information året rundt om begivenheder og tilbud, så de bedre kan planlægge deres tur. Det har vi taget hul på.

Vi glæder os til at tage imod alle lystsejlerturisterne!Lyt her til Radio Mælkebøtten som bragte et indslag omkring Destination Lillebælt og havnene.

Author


AvatarAvatar

Kristina Friedrichsen

Kommunikationsmedarbejder hos Destination Lillebælt