Bike Friend

Bike Friend-koncept får tysk opmærksomhed

40 % af Danmarks cykelturister er fra Tyskland. Det viser den seneste undersøgelse fra VisitDenmark.

Cykelturisterne besøger os ikke kun i højsæsonen, men kommer også gerne i foråret og efteråret. Og uanset hvornår de besøger os er de meget aktive. De går ture, besøger attraktioner, museer og udstillinger og foretager andre outdoor-aktiviteter.

Dernæst så opleves der stor tilfredshed med opholdet i Danmark: 95 % af danske og 90 % af udenlandske cykelturister er enten meget tilfredse eller tilfredse med deres ophold. Og det skaber altså solide ambassadører, som aktivt anbefaler Danmark som feriested til venner og familie.

Med disse nye tal fra VisitDenmark giver det kun endnu mere mening, at vi har etableret vores Bike Friend-netværk. Vores Bike Friends leverer nemlig en ekstra service over for vores mange cykelgæster. 

Med næsten 40 Bike Friends fordelt i Kolding og Fredericia, vil vi gøre det nemt at være cykelturist.

Og nu får vi endda tysk opmærksomhed med vores Bike Friend-koncept. 

Online-siden Urlaub in Dänemark, har skrevet en flot artikel om konceptet – den kan du læse her.

Bike Friend

Bike Friends er da også blevet til via vores Interreg-projekt REACT, og fremmer det grænseoverskidende samarbejde der er blevet til igennem projektet.


Som en del af VisitDenmarks analyse er de også kommet med anbefalinger, til hvad der skal gøres før, under og efter rejsen til Danmark, så vi fortsat kan tiltrække endnu flere cykelturister. Disse anbefalinger kan du se herunder.


  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Author


AvatarAvatar

Kristina Friedrichsen

Kommunikationsmedarbejder hos Destination Lillebælt